Блог

Акриловий камінь як елемент декору. Стіновий плінтуса для простору.

Акриловий камінь як елемент декору. Стіновий плінтуса для простору.

Україна є одним з провідних осередком та центром формування Світового дизайну. Все більше наших Дизайнерів та Архітекторів є законодавцями моди та тенденції при використанні сучасних матеріалі в інтер’єрі та архітектурі. Багато хто з наших відомих дизайнерів працюють на відомі італійські фабрики та наші архітектори створюють відомі простори, які несуть Світові корисність та функціональність.

Сьогодні поговоримо про досить важливий елемент в інтер’єрі який називається стіновий плінтус. Чому цей елемент відіграє важливу роль, та який його функціонал?! Стіновий плінтус може виготовлятися з будь яких матеріалів які існують у природі, побуті та чи буде він виконувати покладену на нього функцію. Ось чому важливо обрати правильний матеріал для стінового плінтуса. Нашим Клієнтам ми завжди пропонуємо для стінового плінтуса використовувати акриловий камінь бо саме на цьому місці він має такі переваги серед інших матеріалів:

- Плінтус з акрилу може з’єднуватися між собою безшовно, що унеможливлює в процесі експлуатації набиванню в щілини (місця з’єднання) будь якого забруднення.

- З акрилового каменю плінтуса мають досить велику кольорову гамму, що дозволить підібрати декор під майже любий дизайн приміщення.

- Також акриловий камінь має можливість термоформування, а це як раз дозволяє обходити колони та надавити форму плінтусу по колоні чи по криволінійні стіні.

- Враховуючи що сьогодні важливо мати широкий плінтус , а не вузький, то з акрилового каменю як раз можна нарізати плінтуса будь якої ширини.

- Міцність та стійкість до пошкоджень. Так як плінтус межує підлогу та стіну, то як раз в цих місцях більш за все і трапляються пошкодження під час прибирання чи простого контакту зі взуттям. Акриловий камінь витримає будь які навантаження.

Зі свого досвіду хочу зазначити, як важливо на етапі ремонту зробити правильний вибір, щоб потім не довелося перероблювати та відчувати дискомфорт від не вірно вибраних матеріалів. Стіновий плінтус – це як ремінь на поясі жіночого вбрання, який підкреслює витонченість та граціозність фігури «дизайна інтер’єру». Для швидкого розрахунку скористайтеся нашим калькулятором за посиланням https://antesto.ua/blog#calculator

Як завжди завершуючи блог, хочу Вам нагадати - Ви завжди можете звернутися до фахівців компанії Antesto, які з великим задоволенням нададуть Вам консультацію та допоможуть підібрати оптимальний варіант для Вас особисто та для Вашого Бізнесу.

З повагою до Вас, Дмитро Калініченко.

P.S. При необхідності Ви можете використовувати цей матеріал в комерційних цілях з обов’язковим посиланням на першеджерело.