Блог

Догляд за стільницями з акрилового, кварцового каменю та кераміки.

   Це саме головне питання від Замовника після того, як ми змонтуємо стільницю чи інший виріб зі штучного каменю:  - як доглядати за стільницею? Існують п’ять головних правил, які потрібно враховувати для того, щоб Ваша стільниця мала бездоганний вигляд навіть, якщо минуло понад десять років користуванням таким виробом. Дотримуючись цих правил Ви зможете з легкістю доглядати за стільницею, зберігаючи її первинний вид.
Ось нижче ці п’ять головних правил:
-         Миючі засоби. Для прибирання та видалення плям, використовуйте кремоподібні або рідкі миючі засоби, які не містять абразивних часток. Використовуйте тільки м’яку сторону губки.
-         Захист від ударів. Стільниці надміцні та мають високу ступінь стійкості до пошкоджень, але необхідно берегти стільницю від падіння на неї тяжких предметів. Тяжкі предмети падаючи можуть зробити тріщину чи інше пошкодження.
-         Термостійкість. Кварцовий камінь та кераміка витримують високі температури до 190С, акриловий камінь до 110С. Завжди використовуйте підставку під гарячі предмети, таким чином Ви збережете поверхню від термічного опіку.  
-         Дошка для нарізання. Під час нарізання продуктів харчування необхідно використовувати дошку для різання. Таким чином Ви збережете первинний вид стільниці та продовжити термін її експлуатації. Камінь міцний, але якщо різати продукти харчування без дошки, то з часом на стільниці будуть з’являтися дрібні порізи, які прибрати можна буде лише за допомогою фахівця компанії Antesto.    
-         Термошок. Якщо у Вас мийка з каменю, то при виливанні в мийку гарячої води температура якої понад 60С, необхідно включити кран з холодною водою перед тим як в мийку виливати окріп (кип’яток). Також ця рекомендація буде дієва для мийок з нержавійки таких виробників як Antesto, Blanco, Franke, Schock та інших торгівельних марок.

   Ці головні правила Ви зможете скачати в нашому розділі https://antesto.ua/catalogs , роздрукувати та зберегти цю пам’ятку. Також кожен наш Замовник після замовлення отримує гарантійний талон в якому також зазначені більш розширені методи догляду за стільницею та гранично допустимі навантаження на стільницю. Компанія Antesto завжди піклується про наших Замовників, наша головна мета - це збереження довіри до нашої продукції. Використовуйте ці прості правила та подовжуйте експлуатаційний термін вашої стільниці.
   Звертаю Вашу увагу, якщо Ви пошкодили стільницю від Antesto – не хвилюйтеся, ми з легкістю її від реставруємо без жодних видимих слідів реставрації.

   В завершенні цього блогу, хочу Вам сказати ще одну річ - Ви завжди можете звернутися до фахівців компанії Antesto, які з великим задоволенням нададуть Вам консультацію та допоможуть підібрати оптимальний варіант для Вас особисто та для Вашого Бізнесу. 

   З повагою до Вас, Дмитро Калініченко.

P.S. При необхідності Ви можете використовувати цей матеріал в комерційних цілях з обов’язковим посиланням на першеджерело.
2022-07-13 12:00